Teambuildings

Denkt u na over het organiseren van een sportieve teambuilding in de brede regio van Oudenaarde? Dat kan bij ons, te Sharp Recrean! Deze teambuilding kan samengesteld worden uit een gevarieerd aanbod: spinning, padel, squash, badminton en/of golf. Voor teambuildings worden volgende prijzen gehanteerd:

Padel indoor:
€60/terrein/1,5u
 

Padel outdoor
€40/terrein/1,5u

Spinning:
€100/u (max. 25 fietsen)
 
Golfsimulatie:
€15/simulator/u
Squash:
€12/terrein/u
Badminton:
€12/terrein/u


Let op: om onze leden voldoende speelgelegenheid te garanderen, kunnen padelcourts enkel gereserveerd worden in daluren (weekdagen tot 17u en weekends vanaf 12u). 

Neem gerust contact op via mail naar fien@recrean.be indien u interesse heeft in een volledig uitgewerkt voorstel op maat van uw vraag. Hieronder alvast een voorsmaakje van wat dit onder andere kan omvatten. 

 

14u - 15u30: Activiteiten deel 1
De helft van de groep start met padel. Hier kan gekozen worden uit vrij spel, een begeleide initiatie o.l.v. een gediplomeerde trainer en/of een tornooiformat waarbij iedereen (recreatief) tegen iedereen zal spelen. De andere helft van de groep legt zich toe op squash, badminton en/of de indoor golfsimulator (ook voor golf met of zonder begeleider).
 

15u30 - 17u: Activiteiten deel 2
Beide groepen wisselen om en leggen zich toe op de andere sport(en).
 

17u - 18u: Apero
Na de inspanning, de ontspanning! Geniet van (enkele) aperitiefjes op ons zonnig terras. Indien gewenst kan dit aangevuld worden met enkele kleine hapjes om de eerste honger te stillen: bordje gemengd, warme hapjes, pizza ... 
 

18u - 20u: Eten
Onder het motto "Een team op én naast het veld" stellen wij voor het avondeten met veel plezier onze barbecue ter beschikking, mits het team dit dan samen tot een goed einde weet te brengen. Toch liever gewoon met de voetjes onder tafel? Ook dit kan uiteraard! Maak een keuze uit de snacks die we aanbieden binnen ons assortiment keuken (op voorhand aan te vragen).