100% sporten naar jouw mogelijkheden met professionele ondersteuning

Op zoek naar een bepaalde sport of sporttak? Recrean sportcentrum staat klaar met advies en ondersteuning voor de startend én de die-hard sporter.
Bij recrean vind je de sport die je zoekt!

»

Maatregelen in Recrean in het kader van corona.

Gezien de minder gunstige evolutie van het aantal corona besmettingen in ons land, hebben de veiligheidsraad, het ministerie van sport en de stad Oudenaarde bijkomende maatregelen genomen om de stijgende trend af te remmen, te stabiliseren en hopelijk opnieuw te doen dalen.

 1. Indoor EN outdoor sportaccomodaties: Mondmaskers zijn verplicht uitgezonderd voor de sportbeoefening zelf of als je aan een tafel zit. Wanneer je dus rondloopt (binnen of buiten) is het dragen van een mondmasker verplicht.
 2. Alle sportactiviteiten en -wedstrijden mogen enkel plaatsvinden achter gesloten deuren, zonder publiek en dit zowel voor de professionele als amateursectoren.
 3. De kleedkamers en douches mogen gebruikt worden maar we vragen om dit enkel dit doen wanneer het noodzakelijk is. Respecteer hierbij ook de richtlijnen!
 4. De reeds gekende regels van afstand houden, handen ontsmetten/wassen blijven uiteraard prioritair!
 5. Nu we dankzij de versoepelingen opnieuw kunnen genieten van het sporten, willen we dit natuurlijk graag zo houden. Dat kan alleen als alle clubs én alle spelers de regels en afspraken respecteren. We zijn samen verantwoordelijk voor elkaars gezondheid én rekenen meer dan ooit op ieders inzet! Alvast bedankt om hieraan mee te werken!

Openingsuren Recrean in juli en augustus.

Van WOENSDAG 22/7/2020 t.e.m. VRIJDAG 7/8/2020 gelden de volgende openingsuren.

 • De weekdagen dat Recrean open is: vanaf 14u00
 • Op zaterdag van 09u00 tot ongeveer 18u00
 • Gesloten op: Zondag 19 juli tem dinsdag 21 juli
                       Zondag 26 juli en maandag 27 juli
                       Zondag 2 augustus en maandag 3 augustus
                       Zondagnamiddag 9 augustus

Tijdens de stages is Recrean normaal open vanaf 8u30

 • Week van maandag 6/7 –  vrijdag 10/7 (tennis en turnen)
 • Week van maandag 13/7 –  vrijdag 17/7 (tennis)
 • Week van maandag 10/8 –  vrijdag 14/8 (padel)
 • Week van maandag 17/8 –  vrijdag 21/8 (tennis en turnen)
 • Week van maandag 24/8 – vrijdag 28/8 (tennis en squash)

We wensen iedereen een prettige vakantie!

Recrean ADIDAS  & DUNLOP racketshop: Onze racketshop heeft voldoende stock om het padel en tennisseizoen spetterend te kunnen starten. We hebben rackets voor u in elke prijsklasse, elk model kan getest worden en u hoeft dus niet online te zoeken. Onze startprijs is 59€!
Besnaringsservice voor tennis/squash/badminton is ook opnieuw mogelijk.
Voor meer info: jan@recrean.be.

Sporten in coronatijden: de regels!

Respecteer de basisregels: ontsmet/was je handen voor het spelen, hou in de mate van het mogelijke afstand, hoest/nies in een papieren zakdoek of in je elleboogplooi, als je symptomen hebt, blijf je beter thuis. Draag een mondmasker als je niet aan het sporten bent zowel binnen als buiten. Tooghangen mag nog steeds niet: neem plaats aan een tafel (max 10 pers). Hier mag je je masker afdoen.

Veel speelplezier!

Recrean sportcentrum heeft een ruime keuze voor elke sporter. Competitie of recreatief, iedereen kan sporten op de verschillende locaties. Je kan ons vinden in Oudenaarde, het hart van de Vlaamse Ardennen. 

Naast onze brede waaier aan sporten kan je ook bij ons terecht voor een hapje en een verfrissend drankje voor of na het sporten.

Inschrijven op nieuwsbrief

Onze sporten

Recrean sportcentrum biedt een ruim sportief aanbod aan. Je kan o.a. bij terecht voor:

Ontdek al onze sporten