100% sporten naar jouw mogelijkheden met professionele ondersteuning

Op zoek naar een bepaalde sport of sporttak? Recrean sportcentrum staat klaar met advies en ondersteuning voor de startend én de die-hard sporter.
Bij recrean vind je de sport die je zoekt!

»

Huur padel RACKET bij reservatie.

  • Dit kan niet online!

  • Stuur mail naar Jan@recrean.be.

  • Geef je naam door, dag en uur van reservatie en terrein.

Racketshop Recrean

PADEL: NIEUWE ADIDAS COLLECTIE 2021 is gearriveerd!

Recrean heeft geïnvesteerd in de volledige ADIDAS padel collectie 2021.

Als racketshop hebben we sinds jaren een goede service naar de klant toe zeer belangrijk gevonden. Snelle en optimale besnaringsservice voor tennis en squash, testkaders in alle modellen voor tennis, squash en padel, alle nodige accessoires zoals grips, ballen, tassen...

Adidas biedt een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie. In elke prijscategorie zijn er verschillende modellen met verschillende “mousses” die elk een verschillende touch hebben.

In Recrean kan je alle modellen testen in functie van een aankoop. Het systeem is eenvoudig: je betaalt een voorschot van 15 euro bij aanvang van het testen die dan afgetrokken wordt van de aankoopprijs. Op deze manier koop je de racket die echt bij je past!

We hebben alvast alle 19 modellen aangekocht waarvan de prijsklasse tussen 70 en 340 euro ligt. 

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor squash en tennis!

Meer info nodig of wil je testen? jan@recrean.be of 055/319300. (enkel op afspraak)

Recrean blikt vooruit naar 2021.

Het jaar 2020 zit erop.  Een coronajaar om snel te vergeten.  Op 3 zomermaanden na is Recrean al gesloten sinds 13 maart.  We hopen dat jullie in 2021 de weg zullen terugvinden naar jullie sportcentrum.

In Recrean zijn de competities en evenementen niet kunnen doorgaan maar outdoor spinning, padel en tennis hebben er toch voor gezorgd dat Recrean niet helemaal dood was.
Vandaag kunnen de -13 jarigen ook indoor opnieuw aan de slag.  Onze turnclub, squashclub, tennisclub en Dhondt Volley Oudenaarde zijn dan ook weer actief sinds 14 december. 
Wat 2021 zal brengen bekijken we stap voor stap. 

Sociaal was het veel minder positief. Een koffietje, pintje of babbel aan de bar is bijna 1 jaar geleden maar hopelijk kunnen we in 2021 samen een pint drinken aan de bar zonder mondmasker.
Sportief is Recrean in deze barre tijden niet blijven stilzitten.  In 2021 zullen alle reservaties voor de recreatieve sporten online kunnen gebeuren en dit voor badminton, squash, spinning, indoortennis en padel.  We brengen jullie op de hoogte als het zover is.

In 2021 zal Recrean ook nog uitbreiden in de padelsport. Outdoor hopen we bij de start van het nieuwe seizoen 6 courts ter beschikking te kunnen stellen en na het volleyseizoen zullen er in poly II twee indoor padelcourts gebouwd worden.  Op die manier zal er ook bij heel slecht weer nog  kunnen gespeeld worden.
Al bij al toch wel leuke vooruitzichten waar wij binnen Recrean alvast naar uitkijken.  Als we daarbovenop ons horeca gedeelte terug mogen openen dan ziet de lente er veelbelovend uit.

We missen jullie en wensen jullie een gezond en hoopvol 2021 en hopen dat iedereen deze moeilijke periode goed doormaakt.

Tot binnenkort

Het Recrean Team

Recrean sportcentrum heeft een ruime keuze voor elke sporter. Competitie of recreatief, iedereen kan sporten op de verschillende locaties. Je kan ons vinden in Oudenaarde, het hart van de Vlaamse Ardennen. 

Naast onze brede waaier aan sporten kan je ook bij ons terecht voor een hapje en een verfrissend drankje voor of na het sporten.

Inschrijven op nieuwsbrief

Onze sporten

Recrean sportcentrum biedt een ruim sportief aanbod aan. Je kan o.a. bij terecht voor:

Ontdek al onze sporten