100% sporten naar jouw mogelijkheden met professionele ondersteuning

Op zoek naar een bepaalde sport of sporttak? Recrean sportcentrum staat klaar met advies en ondersteuning voor de startend én de die-hard sporter.
Bij recrean vind je de sport die je zoekt!

»

Recrean heeft zijn deuren opnieuw geopend!

Sinds maandag 8 juni heeft Recrean opnieuw zijn deuren mogen openen weliswaar in een aangepaste setting. Je mag nog niet aan de toog hangen en de manier van werken is ook aangepast. De aanpassingen hangen overal duidelijk uit in het centrum maar uiteraard is het Recrean team aanwezig om alles in goede banen te leiden en jullie te bedienen. Bedankt om jullie hier aan te houden en ons een handje te helpen!
De kleedkamers en douches zijn nog niet beschikbaar, de toiletten wel.

Het sportaanbod wordt vanaf 08/06 ook uitgebreid! Alle info voor de verschillende sporten vind je onder de rubriek 'sporten'.

Spinning

Spinninglessen gaan opnieuw door in de spinningzaal op dinsdag, woensdag en donderdag en dit met maximum 20 fietsen. Reservatie zoals voorheen.

Badminton en squash

Je kan opnieuw een court reserveren. Voor squash kan dit online, telefonisch of aan de bar, voor badminton telefonisch of aan de bar. 

Padel

Het online reserveren voor niet-leden vervalt. Ook hier kan je opnieuw telefonisch of aan de bar een plein reserveren.

Club

Clubs (Turnclub, TCO, DVO, TTC Meteor ... ) die activiteiten wensen te organiseren binnen de grensen van de corona maatregelen zijn uiteraard welkom. De clubs zullen jullie via hun eigen kanalen op de hoogte brengen.

Sportkampen

De sportkampen deze zomer zullen doorgaan. Door corona zijn we de specifieke aanpassingen nog aan het organiseren maar vanaf juli zullen alle geplande Recrean sportkampen plaatsvinden.
 
We hopen dat het “normale“ Recrean leven opnieuw zal starten en zijn blij u opnieuw te mogen ontvangen.

Recrean ADIDAS  & DUNLOP racketshop: Onze racketshop heeft voldoende stock om het padel en tennisseizoen spetterend te kunnen starten. We hebben rackets voor u in elke prijsklasse, elk model kan getest worden en u hoeft dus niet online te zoeken. Onze startprijs is 59€!
Besnaringsservice voor tennis/squash/badminton is ook opnieuw mogelijk.
Voor meer info: jan@recrean.be.

Sporten in coronatijden: de regels!

De regels tijdens het sporten zijn ondertussen versoepeld! De basisregels blijven echter wel gelden: ontsmet/was je handen voor het spelen, hou in de mate van het mogelijke afstand, hoest/nies in een papieren zakdoek of in je elleboogplooi, als je symptomen hebt, blijf je beter thuis.

Veel speelplezier!

Recrean sportcentrum heeft een ruime keuze voor elke sporter. Competitie of recreatief, iedereen kan sporten op de verschillende locaties. Je kan ons vinden in Oudenaarde, het hart van de Vlaamse Ardennen. 

Naast onze brede waaier aan sporten kan je ook bij ons terecht voor een hapje en een verfrissend drankje voor of na het sporten.

Inschrijven op nieuwsbrief

2 nieuwe Padel terreinen!

Vanaf heden zijn er 4 terreinen beschikbaar voor leden en niet-leden!

Padel is een racket- en balsport voor enkelspel of voor dubbelspel, waarbij met een bal (te vergelijken met een tennisbal) wordt gespeeld. Het is een mix van tennis en squash.

Ontdek hier meer over deze sport

Onze sporten

Recrean sportcentrum biedt een ruim sportief aanbod aan. Je kan o.a. bij terecht voor:

Ontdek al onze sporten