100% sporten naar jouw mogelijkheden met professionele ondersteuning

Op zoek naar een bepaalde sport of sporttak? Recrean sportcentrum staat klaar met advies en ondersteuning voor de startend én de die-hard sporter.
Bij recrean vind je de sport die je zoekt!

»

Nieuw indoorseizoen: badminton

Veel nieuwe mogelijkheden voor badminton in week en week-end!

 • Maandag: 3 courts in poly II gedurende de ganse avond / 5 courts van 19u15 - 20u15 in poly I
 • Dinsdag: 3 courts van 18u30 - 19u30 in poly II
 • Woensdag: 3 courts in poly II gedurende de ganse avond!
 • Donderdag: zowel poly I als II volledig vrij vóór 20u30 - 21u00
 • Vrijdag: 3 courts van 19u00 - 20u00 in poly II
 • Overdag afhankelijk van de schoolbezetting
 • Weekend afhankelijk van de volleybal kalender. Aarzel niet te informeren!

Prijzen en info vindt u onder sporten / badminton

 

Maatregelen in Recrean in het kader van corona.

Gezien de minder gunstige evolutie van het aantal corona besmettingen in ons land, hebben de veiligheidsraad, het ministerie van sport en de stad Oudenaarde bijkomende maatregelen genomen om de stijgende trend af te remmen, te stabiliseren en hopelijk opnieuw te doen dalen.

 1. Indoor EN outdoor sportaccomodaties: Mondmaskers zijn verplicht uitgezonderd voor de sportbeoefening zelf of als je aan een tafel zit. Wanneer je dus rondloopt (binnen of buiten) is het dragen van een mondmasker verplicht.
 2. De kleedkamers en douches mogen gebruikt worden maar we vragen om dit enkel dit doen wanneer het noodzakelijk is. Respecteer hierbij ook de richtlijnen!
 3. De reeds gekende regels van afstand houden, handen ontsmetten/wassen blijven uiteraard prioritair!
 4. Nu we dankzij de versoepelingen opnieuw kunnen genieten van het sporten, willen we dit natuurlijk graag zo houden. Dat kan alleen als alle clubs én alle spelers de regels en afspraken respecteren. We zijn samen verantwoordelijk voor elkaars gezondheid én rekenen meer dan ooit op ieders inzet! Alvast bedankt om hieraan mee te werken!

Recrean ADIDAS  & DUNLOP racketshop: Onze racketshop heeft voldoende stock om het padel en tennisseizoen spetterend te kunnen starten. We hebben rackets voor u in elke prijsklasse, elk model kan getest worden en u hoeft dus niet online te zoeken. Onze startprijs is 59€!
Besnaringsservice voor tennis/squash/badminton is ook opnieuw mogelijk.
Voor meer info: jan@recrean.be.

Sporten in coronatijden: de regels!

Respecteer de basisregels: ontsmet/was je handen voor het spelen, hou in de mate van het mogelijke afstand, hoest/nies in een papieren zakdoek of in je elleboogplooi, als je symptomen hebt, blijf je beter thuis. Draag een mondmasker als je niet aan het sporten bent zowel binnen als buiten. Tooghangen mag nog steeds niet: neem plaats aan een tafel (max 10 pers). Hier mag je je masker afdoen.

Veel speelplezier!

Recrean sportcentrum heeft een ruime keuze voor elke sporter. Competitie of recreatief, iedereen kan sporten op de verschillende locaties. Je kan ons vinden in Oudenaarde, het hart van de Vlaamse Ardennen. 

Naast onze brede waaier aan sporten kan je ook bij ons terecht voor een hapje en een verfrissend drankje voor of na het sporten.

Inschrijven op nieuwsbrief

Onze sporten

Recrean sportcentrum biedt een ruim sportief aanbod aan. Je kan o.a. bij terecht voor:

Ontdek al onze sporten