100% sporten naar jouw mogelijkheden met professionele ondersteuning

Op zoek naar een bepaalde sport of sporttak? Recrean sportcentrum staat klaar met advies en ondersteuning voor de startend én de die-hard sporter.
Bij recrean vind je de sport die je zoekt!

»

 

Huur padelracket bij reservatie: stuur een mail naar jan@recrean.be met vermelding van je naam, dag/uur van reservatie, terrein.

Nieuwigheden vanaf 1 april 2021

Vanaf 1 april zullen alle reservaties binnen Recrean  via 1 uniform reservatiesysteem verlopen. Via dit systeem zal je u kunnen registreren en lid maken vanaf midden maart. Wie zich lid maakt, wordt lid van Recrean. Dit geeft u een verlaagd tarief op de verschillende sporten (padel, squash, badminton, spinning, tennis indoor) die binnen het centrum aangeboden worden.

We hebben ervoor gekozen om 2 verschillende lidmaatschappen aan te bieden. Classic en gold. . Op de onderstaande tabel kan je reeds gaan kijken welke prijsvoordelen elk lidmaatschap met zich meebrengt.

Let op! Wie lid wordt van Recrean is daardoor nog niet verzekerd en ook nog niet aangesloten bij een federatie. Dit zal moeten gebeuren via de site van de federatie (bv: Tennisvlaanderen voor padel –> 20 euro) of via inschrijving bij de desbetreffende club. (bv: wanneer je inschrijft bij de squashclub, ben je verzekerd en aangesloten bij de VSF.)
We zoeken nog naar een oplossing voor de mensen die enkel geïnteresseerd zijn in spinning en hier toch graag een verzekering bij hebben.

Leden of bezoekers van Recrean die nog een beurtenkaart of een tegoed hadden openstaan, zullen het resterende bedrag gestort krijgen op hun saldo van het reservatiesysteem.

Lessen padel zullen ook in een nieuw kleedje gestopt worden. Er zal een aanbod zijn voor jeugd en volwassenen. Jeugdlessen zullen doorgaan in leeftijdscategorieën waarbij we met 2 trainers tegelijk werken zodat we ook kunnen opsplitsen in niveaugroepen. Voor de volwassenen zal er een onderscheid gemaakt worden tussen prive-lessen, les in kleine groep (per 3 of 4) of groepslessen.

Racketshop Recrean

PADEL: NIEUWE ADIDAS COLLECTIE 2021 is gearriveerd!

Recrean heeft geïnvesteerd in de volledige ADIDAS padel collectie 2021.

Als racketshop hebben we sinds jaren een goede service naar de klant toe zeer belangrijk gevonden. Snelle en optimale besnaringsservice voor tennis en squash, testkaders in alle modellen voor tennis, squash en padel, alle nodige accessoires zoals grips, ballen, tassen...

Adidas biedt een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie. In elke prijscategorie zijn er verschillende modellen met verschillende “mousses” die elk een verschillende touch hebben.

In Recrean kan je alle modellen testen in functie van een aankoop. Het systeem is eenvoudig: je betaalt een voorschot van 15 euro bij aanvang van het testen die dan afgetrokken wordt van de aankoopprijs. Op deze manier koop je de racket die echt bij je past!

We hebben alvast alle 19 modellen aangekocht waarvan de prijsklasse tussen 70 en 340 euro ligt. 

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor squash en tennis!

Meer info nodig of wil je testen? jan@recrean.be of 055/319300. (enkel op afspraak)

Recrean sportcentrum heeft een ruime keuze voor elke sporter. Competitie of recreatief, iedereen kan sporten op de verschillende locaties. Je kan ons vinden in Oudenaarde, het hart van de Vlaamse Ardennen. 

Naast onze brede waaier aan sporten kan je ook bij ons terecht voor een hapje en een verfrissend drankje voor of na het sporten.

Inschrijven op nieuwsbrief

Onze sporten

Recrean sportcentrum biedt een ruim sportief aanbod aan. Je kan o.a. bij terecht voor:

Ontdek al onze sporten