Inschrijven turnclub

Beste ouders,

De inschrijvingen voor de turnclub zijn GESLOTEN voor het seizoen 20-21.

24 juni was de laatste les van onze turnclub, we hopen dat jullie ondanks de corona toch een leuk seizoen hebben gehad. Het nieuwe seizoen zal terug van start gaan woensdag 9 september 2020

De inschrijvingen voor volgend jaar gebeuren opnieuw via deze site en niet per mail of telefonisch. De inschrijvingsformilieren vind je vanaf heden terug onder de verschillende groepen. De leden van seizoen 2019/2020 krijgen voorrang. Mogen wij dan ook vragen aan de leden van dit jaar zo snel mogelijk in te schrijven (voor 31 augustus). De nieuwe kinderen ( en ouders) zijn immers steeds benieuwd of ze zullen worden toegelaten en dat hangt natuurlijk ook af van jullie inschrijvingen.

Indien 1 van de groepen volzet zou zijn (wanneer dit het geval is, staat er een bericht ipv het inschrijvingsformulier), kan u uw zoon/dochter altijd inschrijven op de reservelijst.

Weet je al zeker dat je volgend jaar niet meer komt turnen ( wat we jammer vinden natuurlijk), dan mag je steeds een mailtje sturen naar turnclub@recrean.be om dat te melden.

Voor de leden van dit seizoen die zich volgend jaar opnieuw zullen inschrijven zal de prijs lichtjes aangepast worden, dit als tegemoetkoming voor de coronaperiode.

De turnpakjes worden dit jaar NIET teruggenmomen op de laatste les. We vragen de leden om ze bij te houden tot volgend seizoen. Dan kan er geruild worden indien er een grotere maat nodig is.

We wensen iedereen een mooie zomer.

Het turnteam